Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmundão F.C Grêmio
Normal Tactiek Cavalo de Tróia
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Slabbinck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moggia is nu in balbezit. Roriz onderschept slim de pass. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Linharez speelt de bal door. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz begaat een overtreding. Roriz krijgt een gele kaart. Ojanperä raakt geblesseerd tijdens het duel. Paz komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:1

16e minuut.
São Paulo met een sublieme pass. Daar is Quintanilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojanperä verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:2

18e minuut.
São Paulo probeert de bal met de borst te controleren. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moggia speelt de bal door. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck speelt de bal door. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz speelt de bal door. Moggia rent richting de bal. Moggia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paz met een sublieme pass. Moggia heeft problemen om de bal te vangen. Moggia passt de bal zonder na te denken. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia is nu in balbezit. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 68%, Grêmio 32%.
Dortmundão F.C - Grêmio 0:2

47e minuut.
Paz met een sublieme pass. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia passt de bal met de wreef. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:3

50e minuut.
Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck passt de bal in één keer door. Moggia is nu in balbezit. Moggia draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:4

63e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz geeft een lange en hoge pass. Moggia kopt de bal weg. Daar is Ojanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moggia kan de bal niet met de borst controleren. Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:5

70e minuut.
Ojanperä probeert de bal aan de voet te houden. Salgado is nu in balbezit. Moggia onderschept slim de pass. Moggia schiet op doel. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:6

71e minuut.
Doeltrap. Lego da Silva trapt de bal weg. van der Gouw kopt de bal weg. Moggia rent richting de bal. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nem Nem passt de bal met de wreef. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Moggia rent richting de bal. Moggia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz speelt de bal door. Moggia rent richting de bal. Moggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:7

82e minuut.
Moggia heeft problemen om de bal te vangen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal in één keer door. Daar is Ojanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Grêmio 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 70%, Grêmio 30%.
Dortmundão F.C - Grêmio 0:8