Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. CorinthianFC
1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


13e minuut.
Krystek rent richting de bal. Krystek geeft de bal voor. Calu kopt de bal weg. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 1:0

14e minuut.
Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski onderschept slim de pass. Dida rent richting de bal. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Furtado heeft problemen om de bal te vangen. Furtado probeert naar een medespeler te passen. Calu speelt de bal door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Silva Zivieri rent richting de bal. Favre onderschept slim de pass. Favre geeft een lange en hoge pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 2:0

33e minuut.
Donnarumma is nu in balbezit. Donnarumma speelt de bal door. Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 3:0

36e minuut.
Jezierski met een sublieme pass. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Beltrame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 4:0

39e minuut.
Calu passt de bal in één keer door. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calu met een sublieme pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 37%, CorinthianFC 63%.
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 5:0

51e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Potro de bal onder controle te krijgen. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 6:0

55e minuut.
Nyyssönen is nu in balbezit. Nyyssönen met een sublieme pass. Dida is nu in balbezit. Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Donnarumma kopt de bal weg. Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 7:0

61e minuut.
Calu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Furtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtado probeert naar een medespeler te passen. Calu is nu in balbezit. Calu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 8:0

65e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Śladkowski kopt de bal weg. Donnarumma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Favre is nu in balbezit. Favre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 9:0

70e minuut.
Formigueiro probeert naar een medespeler te passen. Potro is nu in balbezit. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 10:0

72e minuut.
Favre met de inworp. Dida speelt de bal door. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel. Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 11:0

73e minuut.
Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Dida rent richting de bal. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Calu met een snelle inworp. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda geeft een hoge lob. Donnarumma rent richting de bal. Donnarumma draait met de bal, schiet en ... Centeno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 16%, CorinthianFC 84%.
Fazenda Santana E. C. - CorinthianFC 12:0