Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CorinthianFC Fazenda Santana E. C.
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 38.1
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Potro rent richting de bal. Potro passt de bal met de wreef. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Justus bereikt de bal nog maar net als eerste. Justus passt de bal met de wreef. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Fazenda Santana E. C. 0:1

11e minuut.
Calu met een sublieme pass. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Fazenda Santana E. C. 0:2

13e minuut.
Śladkowski met een sublieme pass. Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potro is nu in balbezit. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Dida rent richting de bal. Latała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dida. Latała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maasepp met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Calu kopt de bal weg. Favre rent richting de bal. Favre passt de bal met de wreef. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Fazenda Santana E. C. 0:3

28e minuut.
Haarmann kopt de bal weg. Donnarumma is nu in balbezit. Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Favre heeft problemen om de bal te vangen. Favre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Centeno trapt de bal weg. Calu kopt de bal weg. Dida heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Centeno trapt de bal weg. Klungelig pakt Fontana de bal. Favre is nu in balbezit. Favre haalt uit met een fantastische trap. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Centeno met een sublieme pass. Maasepp kopt de bal weg. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Potro probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Silva Zivieri geeft de bal voor. Śladkowski rent richting de bal. Śladkowski met een sublieme pass. Daar is Favre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Calu speelt de bal door. Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maasepp probeert naar een medespeler te passen. Calu is nu in balbezit. Calu passt de bal zonder na te denken. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 84%, Fazenda Santana E. C. 16%.
CorinthianFC - Fazenda Santana E. C. 0:3

48e minuut.
Maasepp rent richting de bal. Neri onderschept slim de pass. Haarmann begaat een overtreding. Neri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouzas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Majearu trapt de bal weg van het doel. Latała kopt de bal weg. Favre rent richting de bal. Favre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Calu kopt de bal weg. Fontana rent richting de bal. Latała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latała krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski is nu in balbezit. Beltrame onderschept slim de pass. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Śladkowski passt de bal met de wreef. Donnarumma is nu in balbezit. Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Favre rent richting de bal. Favre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Centeno probeert naar een medespeler te passen. Cajamarca kopt de bal weg. Favre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 68%, Fazenda Santana E. C. 32%.
CorinthianFC - Fazenda Santana E. C. 0:3