Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insight lindeza
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Vlaović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampadoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampadoza passt de bal zonder na te denken. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Miszczyński passt de bal met de wreef. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong met een sublieme pass. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Von Castelo is nu in balbezit. Vlaović verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaović met een sublieme pass. Beirens rent richting de bal. Beirens draait met de bal, schiet en ... de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens passt de bal met de wreef. Vidačak rent richting de bal. Vidačak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:1

8e minuut.
Vidačak is nu in balbezit. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal zonder na te denken. Beirens is nu in balbezit. Beirens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens passt de bal met de wreef. Kappos geeft een lange en hoge pass. Vidačak heeft problemen om de bal te vangen. Vidačak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sequela rent richting de bal. Sequela geeft de bal voor. Finnsson kopt de bal weg. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. de França trapt de bal weg. Vlaović kopt de bal weg. Beirens rent richting de bal. Beirens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal in één keer door. Sequela is nu in balbezit. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pulcino geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosestolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens is nu in balbezit. Beirens draait met de bal, schiet en ... de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:2

24e minuut.
Vlaović met een sublieme pass. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak met een sublieme pass. Beirens is nu in balbezit. Beirens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pulcino onderschept slim de pass. Pulcino met een sublieme pass. Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens draait met de bal, schiet en ... de França maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:3

28e minuut.
da Capitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak verovert de bal door een tackle van achteren. Vidačak passt de bal in één keer door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pulcino passt de bal zonder na te denken. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak speelt de bal door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:4

34e minuut.
Lampadoza heeft problemen om de bal te vangen. Lampadoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heriberto Hülse de bal. Beirens rent richting de bal. Beirens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
de França met een harde bal richting middenveld. Corinthiano kopt de bal weg. Von Castelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampadoza rent richting de bal. Lampadoza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Corinthiano kopt de bal weg. Vlaović controleert de bal met de borst. Vlaović probeert naar een medespeler te passen. Vidačak probeert de bal met de borst te controleren. Vidačak schiet op doel. de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:5

41e minuut.
Pulcino probeert naar een medespeler te passen. de França speelt de bal door. Shuanglong kopt de bal weg. Beirens is nu in balbezit. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:6

44e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Vidačak rent richting de bal. Vidačak passt de bal in één keer door. Beirens is nu in balbezit. Beirens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 80%, lindeza 20%.
Insight - lindeza 0:7

46e minuut.
Lampadoza is nu in balbezit. Lampadoza passt de bal in één keer door. Heriberto Hülse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak draait met de bal, schiet en ... de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak schiet op doel. de França bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:8

48e minuut.
Lobos kopt de bal weg. Miszczyński is nu in balbezit. Miszczyński geeft de bal voor. Vidačak is nu in balbezit. Vidačak draait met de bal, schiet en ... de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sequela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:9

51e minuut.
da Capitinga kan de bal niet met de borst controleren. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak passt de bal in één keer door. Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vlaović rent richting de bal. Dinamarquês bereikt de bal nog maar net als eerste. Kappos verovert de bal door een tackle van achteren. Kappos geeft de bal voor. Vidačak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:10

61e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki met een sublieme pass. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino geeft een hoge lob. Beirens springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Shuanglong passt de bal met de wreef. Heriberto Hülse probeert naar een medespeler te passen. Vidačak controleert de bal met de borst. Vidačak draait met de bal, schiet en ... de França maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Von Castelo de bal. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak passt de bal met de wreef. Beirens is nu in balbezit. Beirens schiet op doel. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Vidačak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savaştürk komt het veld opgelopen.

68e minuut.
de França trapt de bal weg van het doel. Shuanglong kopt de bal weg. Heriberto Hülse bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens onderschept slim de pass. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:12

74e minuut.
Heriberto Hülse geeft een lange en hoge pass. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heriberto Hülse begaat een overtreding. Heriberto Hülse krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Savaştürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kappos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft een lange en hoge pass. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel. de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beirens geeft een hoge lob. da Capitinga is nu in balbezit. Pulcino onderschept slim de pass. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kappos geeft een hoge lob. Sequela heeft problemen om de bal te vangen. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - lindeza 0:13

84e minuut.
Kappos met een sublieme pass. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk passt de bal in één keer door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shuanglong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kappos is nu in balbezit. Kappos passt de bal zonder na te denken. Daar is Beirens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beirens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shuanglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong geeft een hoge lob. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 88%, lindeza 12%.
Insight - lindeza 0:13