Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmundão F.C Fazenda Santana E. C.
Normal Tactiek 1
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Saldanha probeert de bal aan de voet te houden. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salgado heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buixeda krijgt zijn hoofd ertegen. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Śladkowski speelt de bal door. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre probeert naar een medespeler te passen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:1

13e minuut.
Inworp. Furtado met een snelle inworp. Calu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romero de bal. Jezierski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cabral rent richting de bal. Furtado rent richting de bal. Furtado geeft een lange en hoge pass. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre verovert de bal door een tackle van achteren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre rent richting de bal. Favre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jezierski kopt de bal weg. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero begaat een overtreding. Romero krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Maasepp is nu in balbezit. Maasepp probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:2

33e minuut.
Donnarumma geeft een hoge lob. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:3

43e minuut.
Doeltrap. Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Roriz kopt de bal weg. Calu rent richting de bal. Calu geeft de bal voor. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 74%, Fazenda Santana E. C. 26%.
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:4

48e minuut.
Jezierski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczutowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Quintanilha kopt de bal weg. Haarmann controleert de bal met de borst. Haarmann geeft een hoge lob. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:5

54e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Cabral is nu in balbezit. Maasepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabral raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabral met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Śladkowski kopt de bal weg. Donnarumma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:6

58e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Klungelig pakt São Paulo de bal. Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buixeda probeert de bal aan de voet te houden. Calu is nu in balbezit. Calu probeert naar een medespeler te passen. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buixeda rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda schiet op doel. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:7

71e minuut.
Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calu zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Szczutowski de bal. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma passt de bal met de wreef. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 72%, Fazenda Santana E. C. 28%.
Dortmundão F.C - Fazenda Santana E. C. 0:8