Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CorinthianFC Grêmio
Normal Tactiek Cavalo de Tróia
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


21e minuut.
Moggia heeft problemen om de bal te vangen. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Beltrame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Formigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz rent richting de bal. Paz met een sublieme pass. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Grêmio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 55%, Grêmio 45%.
CorinthianFC - Grêmio 0:1

48e minuut.
van der Gouw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gouw passt de bal met de wreef. Paz rent richting de bal. Paz geeft een hoge lob. Moggia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero geeft een hoge lob. Justus is nu in balbezit. Moggia onderschept slim de pass. Moggia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Linharez passt de bal in één keer door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä schiet op doel. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz geeft een lange en hoge pass. Silva Zivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moggia maakt een snoekduik en kopt de bal. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Beltrame verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrame geeft een hoge lob. Rivero kopt de bal weg. Linharez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linharez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Linharez passt de bal in één keer door. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck geeft de bal voor. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
van der Gouw met een snelle inworp. Paz geeft de bal voor. Moggia heeft problemen om de bal te vangen. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Grêmio 0:2

71e minuut.
Formigueiro passt de bal in één keer door. Paz rent richting de bal. Paz probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä schiet op doel. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moggia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal in één keer door. Moggia is nu in balbezit. Moggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Grêmio 0:3

78e minuut.
Slabbinck passt de bal in één keer door. Paz probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä schiet op doel. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Grêmio 0:4

90e minuut.
van der Gouw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gouw met een sublieme pass. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Potro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 72%, Grêmio 28%.
CorinthianFC - Grêmio 0:4