Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio CorinthianFC
Cavalo de Tróia Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 20.8
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Silva Zivieri rent richting de bal. van der Gouw bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Gouw met een snelle inworp. Linharez geeft een lange en hoge pass. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Justus bereikt de bal nog maar net als eerste. Justus passt de bal in één keer door. Slabbinck probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Paz speelt de bal door. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä geeft een hoge lob. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia draait met de bal, schiet en ... Centeno bokst de bal weg.

10e minuut.
Dida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fontana komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ojanperä kopt de bal weg. Moggia heeft problemen om de bal te vangen. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Beltrame de bal. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
van der Gouw met een sublieme pass. Silva Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä schiet op doel. Na een snelle pass probeert Potro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Moggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moggia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grotto geeft een lange en hoge pass. Pieropan rent richting de bal. van der Gouw maakt een afschuwelijke overtreding. van der Gouw krijgt een gele kaart. Pieropan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fontana met een snel genomen vrije trap. Isla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 0:1

26e minuut.
Moggia passt de bal zonder na te denken. Potro is nu in balbezit. Ojanperä onderschept slim de pass. Ojanperä schiet op doel. Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio - CorinthianFC 1:1

34e minuut.
Inworp. van der Gouw met een snelle inworp. Linharez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moggia de bal. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 2:1

37e minuut.
Slabbinck speelt de bal door. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz passt de bal zonder na te denken. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Slabbinck geeft een hoge lob. Moggia kopt de bal weg. Potro probeert de bal aan de voet te houden. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Silva Zivieri is nu in balbezit. Ojanperä rent richting de bal. Potro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ojanperä raakt geblesseerd tijdens het duel. Paz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 3:1

41e minuut.
Minhoca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieropan met een snelle inworp. Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzas schiet op doel. Isla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romeu geeft een lange en hoge pass. Ojanperä kopt de bal weg. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 31%, CorinthianFC 69%.
Grêmio - CorinthianFC 3:1

48e minuut.
Ojanperä verovert de bal door een tackle van achteren. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal met de wreef. Moggia rent richting de bal. Moggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 4:1

58e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft een hoge lob. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Potro probeert de bal aan de voet te houden. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz speelt de bal door. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moggia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 5:1

67e minuut.
Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä onderschept slim de pass. Potro is nu in balbezit. Moggia verovert de bal door een tackle van achteren. Moggia schiet op doel. Centeno bokst de bal weg. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - CorinthianFC 6:1

77e minuut.
Formigueiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Justino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 26%, CorinthianFC 74%.
Grêmio - CorinthianFC 6:1