Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORINTHIANS F VALADARES E.C
Normal Tactiek luxa2003
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Kobussen met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Namor rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel speelt de bal door. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:1

7e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. Kobussen controleert de bal met de borst. Kobussen geeft een hoge lob. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:2

9e minuut.
Broker schiet op doel. Ferrari speelt de bal door. Cabrini kopt de bal weg. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:3

11e minuut.
Muleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal in één keer door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pé Certeiro passt de bal in één keer door. Cabrini probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:4

14e minuut.
Pé Certeiro passt de bal in één keer door. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal met de wreef. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Broker is nu in balbezit. Broker passt de bal met de wreef. Negreiros heeft problemen om de bal te vangen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Muleta kopt de bal weg. Biro-Biro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Biro-Biro de bal. Broker met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:5

20e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Negreiros kopt de bal weg. Biro-Biro heeft problemen om de bal te vangen. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Cabrini met de inworp. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:6

23e minuut.
Pé Certeiro speelt de bal door. Broker heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:7

25e minuut.
Namor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel met een sublieme pass. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pé Certeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pé Certeiro passt de bal in één keer door. Broker rent richting de bal. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cabrini met de inworp. Broker controleert de bal met de borst. Gabriel met een sublieme pass. Daar is Kobussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobussen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Iwanecki kopt de bal weg. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel met een sublieme pass. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Negreiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabrini is nu in balbezit. Cabrini passt de bal met de wreef. Broker heeft problemen om de bal te vangen. Broker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żółkiewski met een snelle inworp. Pé Certeiro is nu in balbezit. Pé Certeiro geeft een hoge lob. Broker springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Negreiros de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobussen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:8

43e minuut.
Broker rent richting de bal. Muleta is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker haalt uit met een fantastische trap. Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 87%, VALADARES E.C 13%.
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:9

47e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Casagrande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:10

48e minuut.
Kobussen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biro-Biro de bal. Gabriel met een sublieme pass. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Żółkiewski passt de bal in één keer door. Kobussen rent richting de bal. Kobussen passt de bal in één keer door. Napiórkowski probeert de bal met de borst te controleren. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ismanto geeft de bal voor. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Napiórkowski passt de bal in één keer door. Daar is Kobussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobussen draait met de bal, schiet en ... Ferrari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:11

56e minuut.
Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal met de wreef. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Casagrande is nu in balbezit. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel speelt de bal door. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:12

65e minuut.
Broker passt de bal met de wreef. Napiórkowski rent richting de bal. Namor is nu in balbezit. Napiórkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Napiórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ferrari trapt de bal weg van het doel. Cabrini kopt de bal weg. Gabriel met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:13

70e minuut.
Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel geeft een hoge lob. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker draait met de bal, schiet en ... Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Kobussen controleert de bal met de borst. Kobussen passt de bal in één keer door. Napiórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Napiórkowski schiet op doel. Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Muleta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broker. Broker krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ismanto verovert de bal door een tackle van achteren. Pé Certeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pé Certeiro geeft een hoge lob. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pé Certeiro is nu in balbezit. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Muleta is nu in balbezit. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker schiet op doel. Ferrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Negreiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:14

82e minuut.
Castelo Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo Branco geeft een hoge lob. Napiórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cabrini probeert naar een medespeler te passen. Kobussen rent richting de bal. Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Raizer heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kobussen met de inworp. Daar is Pé Certeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kobussen rent richting de bal. Kobussen heeft problemen om de bal te vangen. Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 80%, VALADARES E.C 20%.
CORINTHIANS F - VALADARES E.C 0:15