Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. Insight
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
adequate Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Calu de bal. Calu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buixeda de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Insight 1:0

6e minuut.
Daar is Donnarumma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Castelo is nu in balbezit. Donnarumma onderschept slim de pass. Donnarumma schiet op doel. de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Insight 2:0

8e minuut.
Maasepp probeert naar een medespeler te passen. da Capitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Calu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Maradona is nu in balbezit. Maradona speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Inworp. Furtado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maasepp geeft een lange en hoge pass. Buixeda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Donnarumma kopt de bal weg. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Corinthiano rent richting de bal. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de França trapt de bal weg. Donnarumma kopt de bal weg. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sequela geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Favre neemt de hoekschop. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sequela onderschept slim de pass. Sequela geeft een lange en hoge pass. Maasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maasepp geeft een lange en hoge pass. Buixeda rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 30%, Insight 70%.
Fazenda Santana E. C. - Insight 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Donnarumma de bal onder controle te krijgen. Von Castelo is nu in balbezit. Donnarumma begaat een overtreding. Donnarumma krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sequela rent richting de bal. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda passt de bal zonder na te denken. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Von Castelo rent richting de bal. Donnarumma onderschept slim de pass. Donnarumma passt de bal met de wreef. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 14%, Insight 86%.
Fazenda Santana E. C. - Insight 2:0