Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insight Fazenda Santana E. C.
Normal Tactiek 1
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Donnarumma met een sublieme pass. Premessi rent richting de bal. Von Castelo begaat een overtreding. Premessi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Premessi kan niet meer verder spelen. Maradona komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Maradona verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona passt de bal met de wreef. da Capitinga met een sublieme pass. Favre is nu in balbezit. Favre haalt uit met een fantastische trap. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sequela geeft een hoge lob. Inworp. Maradona met een snelle inworp. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Daar is da Capitinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barolo is nu in balbezit. Barolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 77%, Fazenda Santana E. C. 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Insight - Fazenda Santana E. C. 0:0

47e minuut.
Heriberto Hülse is nu in balbezit. Heriberto Hülse geeft de bal voor. Barolo rent richting de bal. Barolo geeft de bal voor. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maradona passt de bal zonder na te denken. Donnarumma rent richting de bal. Donnarumma met een sublieme pass. Klungelig pakt Favre de bal. Favre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sequela geeft een lange en hoge pass. Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceará. Cajamarca raakt geblesseerd tijdens het duel. Cajamarca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de França bokst de bal weg. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Fazenda Santana E. C. 0:1

56e minuut.
Lampadoza probeert naar een medespeler te passen. Petrucio heeft problemen om de bal te vangen. Favre is nu in balbezit. Favre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
da Capitinga met een sublieme pass. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Donnarumma probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski rent richting de bal. Sequela met een sublieme pass. Donnarumma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heriberto Hülse de bal. de França bokst de bal weg. Favre is nu in balbezit. Favre haalt uit met een fantastische trap. de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Fazenda Santana E. C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 72%, Fazenda Santana E. C. 28%.
Insight - Fazenda Santana E. C. 0:2