Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmundão F.C lindeza
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Shuanglong de bal. Mathé is nu in balbezit. Mathé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roriz de bal onder controle te krijgen. Beirens springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi is nu in balbezit. Savaştürk onderschept slim de pass. Savaştürk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak passt de bal met de wreef. Shuanglong met een sublieme pass. Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Romero met een sublieme pass. Quintanilha rent richting de bal. Vlaović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaović krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Savaştürk geeft de bal voor. Salgado probeert de bal met de borst te controleren. Mathé rent richting de bal. Mathé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:1

17e minuut.
Shuanglong verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patropi. Patropi krijgt een gele kaart. Beirens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Beirens kan niet meer verder spelen. Jończyk komt het veld opgelopen. Savaştürk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mathé maakt een snoekduik en kopt de bal. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Saldanha trapt de bal weg. Shuanglong kopt de bal weg. Daar is Nem Nem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathé rent richting de bal. Mathé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:2

27e minuut.
Finnsson probeert de bal aan de voet te houden. Vlaović rent richting de bal. Vlaović geeft de bal voor. Mathé rent richting de bal. Mathé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Salgado trapt de bal weg. Shuanglong kopt de bal weg. Klungelig pakt Saldanha de bal. Mathé is nu in balbezit. Mathé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:3

30e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Inworp. Pulcino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Jończyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Shuanglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong geeft een hoge lob. Mathé maakt een snoekduik en kopt de bal. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Jończyk rent richting de bal. Jończyk passt de bal met de wreef. Mathé rent richting de bal. Mathé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:5

36e minuut.
Romero is nu in balbezit. Jończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jończyk passt de bal in één keer door. Mathé is nu in balbezit. Mathé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 90%, lindeza 10%.
Dortmundão F.C - lindeza 0:5

54e minuut.
Vlaović speelt de bal door. Finnsson rent richting de bal. Finnsson geeft een hoge lob. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:6

61e minuut.
Finnsson passt de bal in één keer door. Roriz is nu in balbezit. Shuanglong verovert de bal door een tackle van achteren. Shuanglong geeft de bal voor. Mathé maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Shuanglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mathé de bal. Mathé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mathé passt de bal zonder na te denken. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino geeft de bal voor. Jończyk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé passt de bal met de wreef. Jończyk rent richting de bal. Jończyk schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Doeltrap. Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Vlaović kopt de bal weg. Jończyk is nu in balbezit. Jończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:7

73e minuut.
Finnsson geeft een lange en hoge pass. Mathé kopt de bal weg. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk schiet op doel. Lego da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mathé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:8

78e minuut.
Vlaović rent richting de bal. Vlaović passt de bal zonder na te denken. Jończyk rent richting de bal. Jończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:9

81e minuut.
Lego da Silva trapt de bal weg van het doel. Shuanglong kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé onderschept slim de pass. Mathé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - lindeza 0:10

83e minuut.
Savaştürk speelt de bal door. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Mathé is nu in balbezit. Mathé haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 82%, lindeza 18%.
Dortmundão F.C - lindeza 0:10