Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C CorinthianFC
QUEBRAS LINHAS Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Gabriel speelt de bal door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 1:0

4e minuut.
Silva Zivieri is nu in balbezit. Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen speelt de bal door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski speelt de bal door. Gabriel speelt de bal door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal met de wreef. Napiórkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Kobussen de bal. Kobussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Potro met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsar met de inworp. Pé Certeiro geeft de bal voor. Napiórkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Centeno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 2:0

15e minuut.
Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Gabriel speelt de bal door. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 3:0

19e minuut.
Pé Certeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen schiet op doel. Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Potro geeft de bal voor. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Potro kopt de bal weg. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Iwanecki passt de bal met de wreef. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel speelt de bal door. Daar is Napiórkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pé Certeiro onderschept slim de pass. Pé Certeiro met een sublieme pass. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 4:0

31e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Justus de bal. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft de bal voor. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Centeno trapt de bal weg van het doel. Daar is Formigueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pé Certeiro kopt de bal weg. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. Paal! Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen geeft een hoge lob. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 5:0

37e minuut.
Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 6:0

39e minuut.
Napiórkowski rent richting de bal. Dida is nu in balbezit. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 7:0

45e minuut.
Szatmáry kopt de bal weg. Bouzas rent richting de bal. Pé Certeiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pé Certeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 25%, CorinthianFC 75%.
VALADARES E.C - CorinthianFC 7:0

48e minuut.
Korsar is nu in balbezit. Korsar passt de bal zonder na te denken. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Korsar met een sublieme pass. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 8:0

60e minuut.
Pé Certeiro kopt de bal weg. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 9:0

61e minuut.
Napiórkowski passt de bal in één keer door. Broker is nu in balbezit. Broker passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 10:0

65e minuut.
Pé Certeiro kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal in één keer door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Kobussen rent richting de bal. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pé Certeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pé Certeiro geeft een hoge lob. Daar is Beltrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 11:0

71e minuut.
Pé Certeiro geeft de bal voor. Broker kopt de bal weg. Klungelig pakt Potro de bal. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro met een sublieme pass. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 12:0

74e minuut.
Szatmáry geeft een hoge lob. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen geeft een hoge lob. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pé Certeiro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gabriel de bal. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Centeno bokst de bal weg. Kobussen kopt de bal weg. Klungelig pakt Broker de bal. Beltrame is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Silva Zivieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsar met de inworp. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - CorinthianFC 13:0

84e minuut.
Grotto rent richting de bal. Broker onderschept slim de pass. Broker met een sublieme pass. Daar is Napiórkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pé Certeiro kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Daar is Potro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Centeno trapt de bal weg. Broker probeert de bal met de borst te controleren. Broker geeft een hoge lob. Napiórkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 11%, CorinthianFC 89%.
VALADARES E.C - CorinthianFC 13:0