Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CorinthianFC VALADARES E.C
Normal Tactiek Luxa 2003E
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal met de wreef. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kobussen speelt de bal door. Napiórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Beltrame is nu in balbezit. Napiórkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Broker rent richting de bal. Potro is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:1

11e minuut.
Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Formigueiro rent richting de bal. Kobussen rent richting de bal. Kobussen passt de bal in één keer door. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel. Potro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gabriel passt de bal in één keer door. Broker met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:2

18e minuut.
Kobussen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Broker kan de bal niet met de borst controleren. Broker schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Korsar speelt de bal door. Dida rent richting de bal. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Napiórkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:3

22e minuut.
Neri speelt de bal door. Bouzas controleert de bal met de borst. Broker rent richting de bal. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:4

24e minuut.
Kobussen controleert de bal met de borst. Kobussen geeft de bal voor. Daar is Potro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Korsar de bal. Korsar met een sublieme pass. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Beltrame geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korsar met de inworp. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ... Centeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:5

33e minuut.
Broker is nu in balbezit. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pé Certeiro speelt de bal door. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal in één keer door. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel. Centeno bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kobussen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Kobussen is nu in balbezit. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. Korsar rent richting de bal. Korsar passt de bal met de wreef. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ismanto kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker schiet op doel. Centeno bokst de bal weg.

44e minuut.
Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker passt de bal in één keer door. Napiórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 86%, VALADARES E.C 14%.
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:6

48e minuut.
Justus rent richting de bal. Justus geeft een lange en hoge pass. Iwanecki speelt de bal door. Broker heeft problemen om de bal te vangen. Broker schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kobussen kopt de bal weg. Napiórkowski probeert de bal met de borst te controleren. Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:7

50e minuut.
Korsar geeft een lange en hoge pass. Potro kopt de bal weg. Formigueiro met een sublieme pass. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:8

56e minuut.
Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal met de wreef. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Formigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Justus rent richting de bal. Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen met een sublieme pass. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:9

63e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Daar is Silva Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Zivieri probeert naar een medespeler te passen. Broker probeert de bal met de borst te controleren. Broker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Justus met de inworp. Formigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pé Certeiro is nu in balbezit. Pé Certeiro passt de bal in één keer door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:10

71e minuut.
Korsar kopt de bal weg. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:11

73e minuut.
Kobussen passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski passt de bal met de wreef. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:12

76e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. Kobussen rent richting de bal. Kobussen met een sublieme pass. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:13

79e minuut.
Beltrame kopt de bal weg. Daar is Pé Certeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Napiórkowski schiet op doel. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Silva Zivieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Formigueiro rent richting de bal. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Centeno trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pé Certeiro de bal. Pé Certeiro passt de bal in één keer door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 89%, VALADARES E.C 11%.
CorinthianFC - VALADARES E.C 0:13