Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé Amândio Jorge Eduardo Matz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Brocador passt de bal met de wreef. Lorenzini is nu in balbezit. Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Flauzino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caju met de inworp. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lorenzini kan de bal niet met de borst controleren. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 0:1

14e minuut.
Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Santista geeft een lange en hoge pass. Luria rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:1

17e minuut.
Prestes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brocador rent richting de bal. Brocador geeft de bal voor. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brocador probeert de bal aan de voet te houden. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso passt de bal in één keer door. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:2

23e minuut.
de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvão onderschept slim de pass. Galvão speelt de bal door. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 51%, Jorge Eduardo Matz 49%.
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:3

54e minuut.
Luria geeft een lange en hoge pass. Caju bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes begaat een overtreding. Prestes krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caju de bal onder controle te krijgen. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:4

73e minuut.
Brocador raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilas Boas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cabeça geeft de bal voor. Inworp. Ecos Falsos met een snelle inworp. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Flauzino rent richting de bal. Flauzino geeft de bal voor. Trinitino heeft problemen om de bal te vangen. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 40%, Jorge Eduardo Matz 60%.
Zé Amândio - Jorge Eduardo Matz 1:4