Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentina brasil Tijucal
Normal Tactiek Luã
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 24.7
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Pangaré passt de bal met de wreef. Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smith trapt de bal weg. Guerra kopt de bal weg. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Bohnen rent richting de bal. Bohnen passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bohnen met een sublieme pass. Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie begaat een overtreding. Eftimie krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Merckx onderschept slim de pass. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira passt de bal in één keer door. Rodrigues Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues Neto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rusoiu trapt de bal weg van het doel. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Celestino geeft een lange en hoge pass. Merckx rent richting de bal. Merckx geeft een hoge lob. Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 48%, Tijucal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
argentina brasil - Tijucal 0:0

54e minuut.
de Oliveira passt de bal in één keer door. Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Tijucal 0:1

55e minuut.
Bohnen geeft een hoge lob. Buitenspel voor Vilas-Boas. Goede buitenspelval van de verdediging. Carbajal neemt vlug de vrije trap. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Aldovrando verovert de bal door een tackle van achteren. Aldovrando met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Tijucal 0:2

79e minuut.
Fidélis Régis geeft de bal voor. Inworp. de Oliveira met een snelle inworp. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pangaré passt de bal in één keer door. Timossi is nu in balbezit. Timossi passt de bal in één keer door. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vilas-Boas stond buitenspel. Merckx neemt vlug de vrije trap. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Smith probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 83%, Tijucal 17%.
argentina brasil - Tijucal 0:2