Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capenga Sul argentina brasil
4-2-3-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 14.5
solid Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Noronha met een sublieme pass. Rolim rent richting de bal. Rolim geeft een hoge lob. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski schiet op doel. Furtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bandeira is nu in balbezit. Bandeira speelt de bal door. Dutra is nu in balbezit. Szynalewski is nu in balbezit. Szynalewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Celestino kopt de bal weg. Brękus rent richting de bal. Brękus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Brękus onderschept slim de pass. Brękus passt de bal zonder na te denken. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 1:0

12e minuut.
Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra passt de bal zonder na te denken. Daar is Szynalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynalewski schiet op doel. Furtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 2:0

15e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira passt de bal in één keer door. Mito rent richting de bal. Szynalewski onderschept slim de pass. Szynalewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 3:0

18e minuut.
Patury verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus passt de bal in één keer door. Szynalewski is nu in balbezit. Szynalewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Szynalewski is nu in balbezit. Szynalewski passt de bal in één keer door. Brękus rent richting de bal. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tibúrcio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brękus is nu in balbezit. Brękus passt de bal met de wreef. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Furtado trapt de bal weg. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Brękus is nu in balbezit. Brękus met een sublieme pass. Seixas met een sublieme pass. Klungelig pakt Szynalewski de bal. Szynalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 4:0

28e minuut.
Dutra speelt de bal door. Seixas rent richting de bal. Met opzet legt Tibúrcio zijn tegenspeler op de grond. Tibúrcio krijgt een gele kaart. Seixas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patury zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap. Mito probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 5:0

35e minuut.
Furtado trapt de bal weg. Seixas is nu in balbezit. Seixas passt de bal met de wreef. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 6:0

43e minuut.
Patury passt de bal zonder na te denken. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Szynalewski is nu in balbezit. Szynalewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brękus de bal. Brękus met een sublieme pass. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap. Furtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capenga Sul 40%, argentina brasil 60%.
Capenga Sul - argentina brasil 7:0

49e minuut.
Bandeira is nu in balbezit. Bandeira geeft een lange en hoge pass. Daar is Brękus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brękus passt de bal met de wreef. Bandeira rent richting de bal. Bandeira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szynalewski de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Seixas kopt de bal weg. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski draait met de bal, schiet en ... Celestino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 8:0

58e minuut.
Patury geeft de bal voor. Inworp. Tibúrcio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gerônimo de bal. Gerônimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus is nu in balbezit. Brękus met een sublieme pass. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Rolim passt de bal zonder na te denken. Bandeira probeert naar een medespeler te passen. Szynalewski is nu in balbezit. Szynalewski draait met de bal, schiet en ... Furtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira geeft een lange en hoge pass. Brękus kopt de bal weg. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira geeft een hoge lob. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski draait met de bal, schiet en ... Furtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - argentina brasil 9:0

83e minuut.
Nogueira met een snelle inworp. Homem de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seixas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Seixas geeft een hoge lob. Nogueira probeert de bal aan de voet te houden. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra is nu in balbezit. Dutra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brękus is nu in balbezit. Brękus geeft de bal voor. Dutra probeert de bal aan de voet te houden. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capenga Sul 36%, argentina brasil 64%.
Capenga Sul - argentina brasil 9:0