Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Fúria FC
PPR1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten poor
weak Passen poor
formidable Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Frühbeis probeert naar een medespeler te passen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański onderschept slim de pass. Odolański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 1:0

9e minuut.
de Castro probeert naar een medespeler te passen. Matias met een sublieme pass. Figueira Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Castro speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes passt de bal met de wreef. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Roza Ribeiro trapt de bal weg. Fedor kopt de bal weg. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 2:0

20e minuut.
Antunes met een sublieme pass. Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal zonder na te denken. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor geeft de bal voor. Daar is Cebolinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 3:0

30e minuut.
Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông speelt de bal door. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Prestes heeft problemen om de bal te vangen. Huy Thông geeft de bal voor. Pires Rodrigues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 4:0

36e minuut.
Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Antunes onderschept slim de pass. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Claustrofonia is nu in balbezit. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gouveia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 5:0

40e minuut.
Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor speelt de bal door. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pires Rodrigues de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fedor passt de bal zonder na te denken. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański passt de bal in één keer door. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes speelt de bal door. Odolański rent richting de bal. Odolański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 15%, Fúria FC 85%.
Pinheiros PR - Fúria FC 5:0

47e minuut.
Figueira Camargo geeft de bal voor. Prestes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barboza. Barboza krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông passt de bal met de wreef. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft een lange en hoge pass. Frühbeis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor passt de bal in één keer door. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Huy Thông passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Figueira Camargo de bal onder controle te krijgen. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Antunes passt de bal in één keer door. Huy Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông geeft de bal voor. Klungelig pakt Claustrofonia de bal. Frühbeis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pacchi is nu in balbezit. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor passt de bal met de wreef. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft een lange en hoge pass. Prestes kopt de bal weg. Odolański heeft problemen om de bal te vangen. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Huy Thông met een sublieme pass. Klungelig pakt Claustrofonia de bal. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański is nu in balbezit. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Fúria FC 6:0

86e minuut.
Frühbeis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pires Rodrigues rent richting de bal. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis schiet op doel. Roza Ribeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Antunes rent richting de bal. Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông passt de bal zonder na te denken. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 15%, Fúria FC 85%.
Pinheiros PR - Fúria FC 6:0