Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. argentina brasil
Vic2P ABT Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 14.4
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kiesel onderschept slim de pass. Kiesel speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mito met een harde bal richting middenveld. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Celestino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 1:0

10e minuut.
Celestino rent richting de bal. Celestino geeft een lange en hoge pass. Homem de Mello kan de bal niet met de borst controleren. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiesel zal de hoekschop nemen. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 2:0

13e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo met een sublieme pass. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 3:0

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Furtado niet meer kan verder spelen. Back komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Gerônimo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kiesel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallardo kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Bohnen de bal. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Celestino de bal. Paal! Ioanid is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 4:0

21e minuut.
Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohnen. Bohnen krijgt een gele kaart. Gallardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viracocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kiesel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ioanid de bal. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pleimelding kopt de bal weg. Fidélis Régis controleert de bal met de borst. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding passt de bal met de wreef. Homem de Mello rent richting de bal. Ioanid onderschept slim de pass. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 5:0

27e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo passt de bal met de wreef. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid schiet op doel. Back werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Homem de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Nogueira passt de bal met de wreef. Vilas-Boas rent richting de bal. Met opzet legt Pleimelding zijn tegenspeler op de grond. Pleimelding krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tõeväli probeert naar een medespeler te passen. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel met een sublieme pass. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Back probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis schiet op doel. Back probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 6:0

34e minuut.
Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid onderschept slim de pass. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid is nu in balbezit. Kiesel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Baltacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltacı geeft de bal voor. Gallardo kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Viracocha rent richting de bal. Viracocha speelt de bal door. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Celestino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Back probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 16%, argentina brasil 84%.
Batera F.C. - argentina brasil 7:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gallardo de bal onder controle te krijgen. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis passt de bal zonder na te denken. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 8:0

50e minuut.
Vilas-Boas is nu in balbezit. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Back bokst de bal weg. Daar is Celestino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 9:0

52e minuut.
Ioanid speelt de bal door. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Mito probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 10:0

56e minuut.
Gallardo passt de bal in één keer door. Kiesel rent richting de bal. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 11:0

56e minuut.
Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fidélis Régis geeft de bal voor. Inworp. Viracocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 12:0

66e minuut.
Mito geeft de bal voor. Daar is Viracocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gerônimo zijn tegenspeler op de grond. Gerônimo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bohnen is nu in balbezit. Bohnen geeft de bal voor. Kiesel kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kiesel is nu in balbezit. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel rent richting de bal. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 13:0

80e minuut.
Fidélis Régis met een snelle inworp. Bohnen rent richting de bal. Bohnen passt de bal zonder na te denken. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Homem de Mello passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo speelt de bal door. Klungelig pakt Ioanid de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 14:0

88e minuut.
Fidélis Régis is nu in balbezit. Fidélis Régis geeft een lange en hoge pass. Gallardo speelt de bal door. Klungelig pakt Ioanid de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Back probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Viracocha kopt de bal weg. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - argentina brasil 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 15%, argentina brasil 85%.
Batera F.C. - argentina brasil 15:0