Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar Bauhaus
A Tactiek 442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 23.7
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt da Silva Rosa de bal. Maizena is nu in balbezit. Maizena passt de bal zonder na te denken. Pannunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannunzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Prazeres onderschept slim de pass. Prazeres geeft een hoge lob. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Bauhaus 1:0

15e minuut.
de Souza Silva passt de bal met de wreef. da Silva Rosa met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pamonha geeft een hoge lob. Fonseca is nu in balbezit. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel. da Vila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Bauhaus 2:0

25e minuut.
Ganês geeft een hoge lob. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prudêncio onderschept slim de pass. de Souza Silva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prudêncio. Prudêncio krijgt een gele kaart. de Souza Silva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Prudêncio is nu in balbezit. da Lombo verovert de bal door een tackle van achteren. da Lombo geeft een hoge lob. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Prazeres geeft een hoge lob. da Lombo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ganês de bal. Prazeres rent richting de bal. Prazeres draait met de bal, schiet en ... da Vila bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
da Silva Rosa geeft een hoge lob. da Lombo met een sublieme pass. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat da Vila niet meer kan verder spelen. Pepino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 38%, Bauhaus 62%.
Dilapdar - Bauhaus 2:0

66e minuut.
da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Amado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pepino trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pompeu de bal. Prazeres rent richting de bal. Prazeres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gol is nu in balbezit. Gol passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap. Pepino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Bauhaus 3:0

83e minuut.
Rainato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lima komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gol passt de bal zonder na te denken. Zada is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Amado schiet op doel. Pepino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Bauhaus 4:0

86e minuut.
Prazeres passt de bal in één keer door. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres onderschept slim de pass. Prazeres geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Bauhaus 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 28%, Bauhaus 72%.
Dilapdar - Bauhaus 5:0