Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco de Guarulhos Mackenzie College
541 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Esteves geeft de bal voor. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante onderschept slim de pass. Saltitante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco de Guarulhos - Mackenzie College 0:1

6e minuut.
Coli Junior rent richting de bal. Coli Junior geeft een hoge lob. Paneleiro kopt de bal weg. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan schiet op doel. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mago geeft een lange en hoge pass. Torri kopt de bal weg. Cardoso da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso da Silva schiet op doel. Tantan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasco de Guarulhos - Mackenzie College 1:1

19e minuut.
Carapreta speelt de bal door. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva passt de bal zonder na te denken. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal in één keer door. Seixas met een sublieme pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tombo probeert naar een medespeler te passen. Coli Junior is nu in balbezit. Coli Junior geeft een hoge lob. Tantan maakt een snoekduik en kopt de bal. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Esteves rent richting de bal. Tombo onderschept slim de pass. Tombo speelt de bal door. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco de Guarulhos 33%, Mackenzie College 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vasco de Guarulhos - Mackenzie College 1:1

56e minuut.
Martins probeert naar een medespeler te passen. Tombo kopt de bal weg. Paneleiro controleert de bal met de borst. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tombo speelt de bal door. Klungelig pakt Coli Junior de bal. Coli Junior passt de bal in één keer door. Tantan is nu in balbezit. Tantan draait met de bal, schiet en ... Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Coli Junior passt de bal zonder na te denken. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar is nu in balbezit. Tantan onderschept slim de pass. Tantan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mancini passt de bal in één keer door. Saltitante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagodeiro rent richting de bal. Saltitante onderschept slim de pass. Saltitante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco de Guarulhos 19%, Mackenzie College 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vasco de Guarulhos - Mackenzie College 1:1