Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackenzie College Vasco de Guarulhos
Attack Tactiek 541
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 27.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Mago rent richting de bal. Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Tantan verovert de bal door een tackle van achteren. Tantan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Tantan rent richting de bal. Tantan schiet op doel. Vilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Tombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esteves rent richting de bal. Tombo begaat een overtreding. Tombo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pagodeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo passt de bal in één keer door. Coli Junior geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carapreta met de inworp. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato onderschept slim de pass. Pressato geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pressato is nu in balbezit. Tantan is nu in balbezit. Pressato is nu in balbezit. Pressato schiet op doel. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Vasco de Guarulhos 0:1

41e minuut.
Gallo geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardoso da Silva de bal. Esteves speelt de bal door. Saltitante rent richting de bal. Saltitante schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coli Junior is nu in balbezit. Carapreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coli Junior speelt de bal door. Tantan is nu in balbezit. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 79%, Vasco de Guarulhos 21%.
Mackenzie College - Vasco de Guarulhos 0:1

46e minuut.
Bola Fora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola Fora passt de bal zonder na te denken. Frazzon met een sublieme pass. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Coli Junior met een snelle inworp. Mancini speelt de bal door. Daar is Carapreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carapreta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carapreta met de inworp. Klungelig pakt Coli Junior de bal. Coli Junior geeft de bal voor. Cardoso da Silva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carapreta rent richting de bal. Coli Junior is nu in balbezit. Coli Junior probeert naar een medespeler te passen. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Vasco de Guarulhos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 62%, Vasco de Guarulhos 38%.
Mackenzie College - Vasco de Guarulhos 0:2