Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C HULHA NEGRA Camposclub
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute speelt de bal door. Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardinha probeert naar een medespeler te passen. Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto schiet op doel. Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Camposclub 0:1

18e minuut.
Mestrinho geeft een lange en hoge pass. Misso kopt de bal weg. Japinha heeft problemen om de bal te vangen. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C HULHA NEGRA - Camposclub 1:1

23e minuut.
Piedade met een snelle inworp. Viola rent richting de bal. Viola geeft een lange en hoge pass. Rampellotto is nu in balbezit. Rampellotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Furlan passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara met een sublieme pass. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá onderschept slim de pass. Cametá passt de bal zonder na te denken. Rampellotto is nu in balbezit. Rampellotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 44%, Camposclub 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C HULHA NEGRA - Camposclub 1:1

65e minuut.
Misso kan de bal niet met de borst controleren. Lara onderschept slim de pass. Lara geeft een lange en hoge pass. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso onderschept slim de pass. Dantas onderschept slim de pass. Dantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 26%, Camposclub 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C HULHA NEGRA - Camposclub 1:1