Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOO Palmeiras do nordeste
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Passa Frente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Centro-Africano de bal. Centro-Africano probeert naar een medespeler te passen. Praxedes rent richting de bal. Praxedes haalt uit met een fantastische trap. Moura Castro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 48%, Palmeiras do nordeste 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APOO - Palmeiras do nordeste 0:0

52e minuut.
Centro-Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Centro-Africano geeft een hoge lob. Appolinário probeert de bal aan de voet te houden. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Oliver de bal onder controle te krijgen. Caibi rent richting de bal. Caibi geeft een lange en hoge pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Lebre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliver rent richting de bal. Oliver geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambotti is nu in balbezit. Praxedes verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Palmeiras do nordeste 1:0

83e minuut.
Beltrame geeft een hoge lob. Quiquinato rent richting de bal. Praxedes onderschept slim de pass. Praxedes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Palmeiras do nordeste 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 42%, Palmeiras do nordeste 58%.
APOO - Palmeiras do nordeste 2:0