Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco de Guarulhos Dilapdar
541 Tactiek A
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
26.9 gemiddelde waardering 35
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Júnior met een snelle inworp. Cabelo geeft een lange en hoge pass. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado draait met de bal, schiet en ... Velasco bokst de bal weg.

16e minuut.
Cardoso da Silva probeert naar een medespeler te passen. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Rosa is nu in balbezit. Tantan onderschept slim de pass. Tantan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Júnior speelt de bal door. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo passt de bal in één keer door. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
da Lombo onderschept slim de pass. da Lombo met een sublieme pass. Canhotinha rent richting de bal. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco de Guarulhos 69%, Dilapdar 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vasco de Guarulhos - Dilapdar 0:0

52e minuut.
Pagodeiro geeft de bal voor. Inworp. Gol met een snelle inworp. Cabelo rent richting de bal. Cabelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco de Guarulhos - Dilapdar 0:1

59e minuut.
da Lombo passt de bal in één keer door. Cabelo rent richting de bal. Cabelo passt de bal in één keer door. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Júnior kopt de bal weg. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco de Guarulhos - Dilapdar 0:2

72e minuut.
Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Júnior geeft de bal voor. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Canhotinha onderschept slim de pass. Cabelo onderschept slim de pass. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gol zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Amado de bal. Bola Fora probeert naar een medespeler te passen. da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco de Guarulhos - Dilapdar 0:3

83e minuut.
da Silva Rosa kopt de bal weg. Canhotinha heeft problemen om de bal te vangen. Coli Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior verovert de bal door een tackle van achteren. Gol geeft een hoge lob. Velasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco de Guarulhos 73%, Dilapdar 27%.
Vasco de Guarulhos - Dilapdar 0:3