Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar Vasco de Guarulhos
A Tactiek 541
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 29.1
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Júnior geeft de bal voor. Daar is Amado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pressato probeert naar een medespeler te passen. Pamonha met een sublieme pass. Prazeres heeft problemen om de bal te vangen. Tantan rent richting de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Nepomuceno bokst de bal weg.

7e minuut.
Júnior geeft een hoge lob. Bola Fora bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Vasco de Guarulhos 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gol met een snelle inworp. Cabelo geeft een hoge lob. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Capelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nepomuceno met een sublieme pass. Cabelo kopt de bal weg. de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva schiet op doel. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 38%, Vasco de Guarulhos 62%.
Dilapdar - Vasco de Guarulhos 1:0

54e minuut.
Pamonha geeft een hoge lob. Daar is Pagodeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Vasco de Guarulhos 2:0

81e minuut.
Velasco trapt de bal weg van het doel. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo passt de bal met de wreef. Daar is Amado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado draait met de bal, schiet en ... Velasco bokst de bal weg.

85e minuut.
Gol geeft een hoge lob. de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva geeft een hoge lob. Pagodeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gol neemt de hoekschop. Daar is Bola Fora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Vasco de Guarulhos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 28%, Vasco de Guarulhos 72%.
Dilapdar - Vasco de Guarulhos 3:0