Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOO FUTEBOL CLUBE DORON
Normal Tactiek 4-1-2-3
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Cascavel met een sublieme pass. Bossa da Gaita rent richting de bal. Caibi met een sublieme pass. Durão rent richting de bal. Durão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sousa is nu in balbezit. Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano passt de bal met de wreef. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Durão is nu in balbezit. Durão passt de bal in één keer door. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita verovert de bal door een tackle van achteren. Cambalhota rent richting de bal. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

21e minuut.
Cambalhota is nu in balbezit. Sousa rent richting de bal. Cambalhota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sousa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Cascavel verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano is nu in balbezit. Sousa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sousa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 60%, FUTEBOL CLUBE DORON 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APOO - FUTEBOL CLUBE DORON 0:0

61e minuut.
Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano geeft een lange en hoge pass. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes draait met de bal, schiet en ... Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - FUTEBOL CLUBE DORON 0:1

61e minuut.
Ovaldo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Enxaqueca trapt de bal weg. Cascavel probeert de bal met de borst te controleren. Cascavel speelt de bal door. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Praxedes is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez geeft een lange en hoge pass. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo schiet op doel. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 70%, FUTEBOL CLUBE DORON 30%.
APOO - FUTEBOL CLUBE DORON 0:1