Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C HULHA NEGRA APOO
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dantas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessagno. Dantas raakt geblesseerd tijdens het duel. Mestrinho komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Paraguai de bal onder controle te krijgen. Bala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - APOO 1:0

7e minuut.
Mamute geeft een lange en hoge pass. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dantas de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - APOO 2:0

8e minuut.
Dantas rent richting de bal. Paraguai is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai rent richting de bal. Paraguai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - APOO 3:0

10e minuut.
Tiberino probeert naar een medespeler te passen. Paraguai rent richting de bal. Paraguai speelt de bal door. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Telles heeft problemen om de bal te vangen. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes passt de bal met de wreef. Pinga is nu in balbezit. Pinga draait met de bal, schiet en ... Marcelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Pinga de bal. Pinga passt de bal zonder na te denken. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes onderschept slim de pass. Praxedes draait met de bal, schiet en ... Marcelino bokst de bal weg.

29e minuut.
Mestrinho is nu in balbezit. Branco rent richting de bal. Branco met een sublieme pass. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - APOO 3:1

33e minuut.
Beltrame geeft een lange en hoge pass. Cavallini probeert de bal aan de voet te houden. Furlan rent richting de bal. Praxedes onderschept slim de pass. Praxedes draait met de bal, schiet en ... Marcelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 56%, APOO 44%.
F.C HULHA NEGRA - APOO 3:1

59e minuut.
Praxedes is nu in balbezit. Pinga rent richting de bal. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes onderschept slim de pass. Praxedes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Pinga met een sublieme pass. Praxedes rent richting de bal. Praxedes draait met de bal, schiet en ... Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - APOO 3:2

85e minuut.
Cavallini met een snelle inworp. Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Dantas geeft de bal voor. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 58%, APOO 42%.
F.C HULHA NEGRA - APOO 3:2