Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackenzie College Dilapdar
Attack Tactiek A
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 35.5
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Amado passt de bal zonder na te denken. da Lombo rent richting de bal. da Lombo probeert naar een medespeler te passen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cabelo onderschept slim de pass. Cabelo met een sublieme pass. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:1

16e minuut.
Pamonha rent richting de bal. Seixas is nu in balbezit. Seixas probeert naar een medespeler te passen. Frazzon rent richting de bal. Frazzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Júnior geeft de bal voor. Mago heeft problemen om de bal te vangen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Júnior onderschept slim de pass. Júnior probeert naar een medespeler te passen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:2

39e minuut.
Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal met de wreef. Cabelo speelt de bal door. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Júnior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gol geeft een lange en hoge pass. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:3

43e minuut.
Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado is nu in balbezit. Vilar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amado neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 73%, Dilapdar 27%.
Mackenzie College - Dilapdar 0:3

49e minuut.
Vilar neemt vlug de vrije trap. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior probeert naar een medespeler te passen. Cabelo rent richting de bal. Cabelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
da Lombo is nu in balbezit. da Lombo passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
da Lombo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Souza Silva komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gol is nu in balbezit. Gol passt de bal in één keer door. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini is nu in balbezit. Cabelo onderschept slim de pass. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:4

67e minuut.
Mancini rent richting de bal. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vilar kopt de bal weg. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:5

84e minuut.
Prazeres is nu in balbezit. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Amado is nu in balbezit. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gol neemt de hoekschop. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Mago trapt de bal weg van het doel. Júnior met een sublieme pass. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês verovert de bal door een tackle van achteren. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - Dilapdar 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 72%, Dilapdar 28%.
Mackenzie College - Dilapdar 0:6