Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar Camposclub
A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Linhares trapt de bal weg. da Silva Rosa geeft een hoge lob. Linhares controleert de bal met de borst. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 1:0

14e minuut.
de Souza Silva is nu in balbezit. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Sardinha is nu in balbezit. Cabelo onderschept slim de pass. Cabelo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ganso kopt de bal weg. Inworp. de Souza Silva met een snelle inworp. Cabelo rent richting de bal. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misso rent richting de bal. da Lombo onderschept slim de pass. da Lombo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 2:0

30e minuut.
Cabelo is nu in balbezit. Cabelo passt de bal zonder na te denken. Amado rent richting de bal. Amado draait met de bal, schiet en ... Cebolinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 3:0

36e minuut.
Inworp. Gol met de inworp. Cabelo speelt de bal door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 4:0

39e minuut.
Gol speelt de bal door. Amado heeft problemen om de bal te vangen. Linhares is nu in balbezit. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ganês kopt de bal weg. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 19%, Camposclub 81%.
Dilapdar - Camposclub 5:0

47e minuut.
Japinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabelo de bal. Amado rent richting de bal. Cabelo rent richting de bal. Cabelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
da Lombo onderschept slim de pass. da Lombo geeft een lange en hoge pass. Gol kopt de bal weg. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cabelo rent richting de bal. Cabelo speelt de bal door. Linhares rent richting de bal. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 6:0

67e minuut.
Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso geeft de bal voor. Pamonha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amado de bal. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
da Silva Rosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva Daniele komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês speelt de bal door. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen. Cebolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 7:0

74e minuut.
da Lombo rent richting de bal. da Lombo passt de bal in één keer door. Cabelo speelt de bal door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap. Cebolinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Misso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 8:0

79e minuut.
Klungelig pakt Japinha de bal. da Lombo speelt de bal door. Amado rent richting de bal. Amado draait met de bal, schiet en ... Cebolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 9:0

82e minuut.
Gol schiet op doel. da Lombo is nu in balbezit. da Lombo passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Misso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganês met een snelle inworp. da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cabelo geeft een hoge lob. Ganês geeft een hoge lob. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... Cebolinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 10:0

88e minuut.
da Lombo geeft de bal voor. Gol kopt de bal weg. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo schiet op doel. Cebolinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Camposclub 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 20%, Camposclub 80%.
Dilapdar - Camposclub 11:0