Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C HULHA NEGRA Dilapdar
Attack Tactiek A
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Amado is nu in balbezit. Maestro is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Amado schiet op doel. Marcelino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Júnior onderschept slim de pass. Júnior geeft de bal voor. Cabelo controleert de bal met de borst. Cabelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Maestro geeft de bal voor. Pamonha kopt de bal weg. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cabelo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amado de bal. Maestro rent richting de bal. Amado onderschept slim de pass. Amado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ganês heeft problemen om de bal te vangen. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lara zijn tegenspeler op de grond. Júnior wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Júnior kan niet meer verder spelen. Prazeres komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Rayzer passt de bal in één keer door. da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo met een sublieme pass. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
da Lombo passt de bal in één keer door. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Furlan passt de bal in één keer door. Paraguai rent richting de bal. Paraguai passt de bal met de wreef. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
da Lombo verovert de bal door een tackle van achteren. da Lombo passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt da Lombo de bal. da Lombo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Telles de bal onder controle te krijgen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Amado is nu in balbezit. Telles is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Cabelo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 0:2

40e minuut.
da Silva Rosa passt de bal zonder na te denken. Cabelo kan de bal niet met de borst controleren. Cabelo passt de bal in één keer door. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 0:3

42e minuut.
Amado rent richting de bal. Mestrinho is nu in balbezit. Cabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabelo schiet op doel. Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 76%, Dilapdar 24%.
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 0:3

61e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Lara geeft de bal voor. Paraguai rent richting de bal. Paraguai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 1:3

87e minuut.
Cabelo is nu in balbezit. Cabelo met een sublieme pass. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C HULHA NEGRA 62%, Dilapdar 38%.
F.C HULHA NEGRA - Dilapdar 1:4