Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauhaus Pipe FC
541 Tactiek 1ª Tática
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.3 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Freitas geeft een lange en hoge pass. Bossa da Gaita kopt de bal weg. do Poker rent richting de bal. do Poker draait met de bal, schiet en ... da Vila bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat da Vila niet meer kan verder spelen. Pepino komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pepino speelt de bal door. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas passt de bal in één keer door. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauhaus - Pipe FC 0:1

35e minuut.
Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Poker geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauhaus - Pipe FC 0:2

44e minuut.
Papale is nu in balbezit. Papale passt de bal met de wreef. Ponteiro met een sublieme pass. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauhaus - Pipe FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauhaus 67%, Pipe FC 33%.
Bauhaus - Pipe FC 0:3

49e minuut.
Dângelo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannunzio met een snelle inworp. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Freitas rent richting de bal. Freitas geeft een lange en hoge pass. Prudêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita onderschept slim de pass. Bossa da Gaita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Freitas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Poker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Poker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bossa da Gaita de bal. Bossa da Gaita schiet op doel. Pepino bokst de bal weg.

64e minuut.
Zada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lima komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Prudêncio passt de bal met de wreef. Daar is Pompeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompeu passt de bal met de wreef. Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lima onderschept slim de pass. do Poker rent richting de bal. do Poker met een sublieme pass. Bossa da Gaita heeft problemen om de bal te vangen. Bossa da Gaita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Papale rent richting de bal. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença passt de bal met de wreef. Maizena heeft problemen om de bal te vangen. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Fonseca de bal onder controle te krijgen. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Ponteiro is nu in balbezit. Bossa da Gaita verovert de bal door een tackle van achteren. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Jabor rent richting de bal. Maizena onderschept slim de pass. Maizena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauhaus 47%, Pipe FC 53%.
Bauhaus - Pipe FC 0:3