Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOO Vasco de Guarulhos
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri speelt de bal door. Klungelig pakt Tantan de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tombo is nu in balbezit. Tombo met een sublieme pass. Tantan is nu in balbezit. Tantan schiet op doel. Zidane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bala bokst de bal weg. Daar is Zidane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torri zal de hoekschop nemen. Coli Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan rent richting de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Bala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Sousa de bal. Tantan rent richting de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Vasco de Guarulhos 0:1

19e minuut.
Branco met een sublieme pass. Pinga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pagodeiro. Pagodeiro krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pinga verovert de bal door een tackle van achteren. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinga onderschept slim de pass. Pinga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pagodeiro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagodeiro met een sublieme pass. Pressato met een sublieme pass. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carapreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coli Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Coli Junior speelt de bal door. Tantan rent richting de bal. Tantan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 62%, Vasco de Guarulhos 38%.
APOO - Vasco de Guarulhos 0:1

50e minuut.
Coli Junior verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carapreta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Vasco de Guarulhos 0:2

67e minuut.
Pagodeiro passt de bal zonder na te denken. Caibi rent richting de bal. Caibi passt de bal zonder na te denken. Cardoso da Silva is nu in balbezit. Cardoso da Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Beltrame met een snelle inworp. Pinga is nu in balbezit. Canhotinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Velasco trapt de bal weg van het doel. Daar is Caibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tantan rent richting de bal. Tantan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Vasco de Guarulhos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 59%, Vasco de Guarulhos 41%.
APOO - Vasco de Guarulhos 0:3