Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmeiras do nordeste Mackenzie College
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Quiquinato rent richting de bal. Gallo onderschept slim de pass. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante haalt uit met een fantastische trap. Moura Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Fabuloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quebrado is nu in balbezit. Fabuloso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabuloso krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Saltitante probeert de bal met de borst te controleren. Frazzon rent richting de bal. Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Saltitante bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - Mackenzie College 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 53%, Mackenzie College 47%.
Palmeiras do nordeste - Mackenzie College 0:1

50e minuut.
Mancini is nu in balbezit. Centro-Africano verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado rent richting de bal. Stange rent richting de bal. Stange schiet op doel. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Quebrado speelt de bal door. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange is nu in balbezit. Stange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 48%, Mackenzie College 52%.
Palmeiras do nordeste - Mackenzie College 0:1