Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUTEBOL CLUBE DORON Mackenzie College
4-1-2-3 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


13e minuut.
Norma met de inworp. Praxedes is nu in balbezit. Esteves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esteves krijgt een gele kaart. Praxedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Bossa da Gaita kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTEBOL CLUBE DORON - Mackenzie College 1:0

15e minuut.
Durão speelt de bal door. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago begaat een overtreding. Mago krijgt een gele kaart. Norma raakt geblesseerd tijdens het duel. Bossa da Gaita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cascavel probeert naar een medespeler te passen. Durão rent richting de bal. Durão passt de bal in één keer door. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dentinho met de inworp. Frazzon rent richting de bal. Churranalage legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frazzon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frazzon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saltitante is nu in balbezit. Saltitante geeft de bal voor. Dentinho probeert naar een medespeler te passen. Frazzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzon schiet op doel. Silva bokst de bal weg. Klungelig pakt Cortez de bal. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norma met een snelle inworp. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes geeft de bal voor. Bossa da Gaita springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTEBOL CLUBE DORON 37%, Mackenzie College 63%.
FUTEBOL CLUBE DORON - Mackenzie College 1:0

61e minuut.
Doeltrap. Ovaldo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Daar is Cascavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascavel geeft de bal voor. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTEBOL CLUBE DORON 36%, Mackenzie College 64%.
FUTEBOL CLUBE DORON - Mackenzie College 1:0