Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackenzie College FUTEBOL CLUBE DORON
Attack Tactiek 4-1-2-3
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 27.2
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Durão passt de bal met de wreef. Daar is Bossa da Gaita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossa da Gaita met een sublieme pass. Praxedes rent richting de bal. Praxedes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piava onderschept slim de pass. Praxedes rent richting de bal. Norma probeert naar een medespeler te passen. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mancini probeert naar een medespeler te passen. Durão rent richting de bal. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante haalt uit met een fantastische trap. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cambalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambalhota met een sublieme pass. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vilar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matias de Araújo zal de hoekschop nemen. Martins bokst de bal weg.

34e minuut.
Durão onderschept slim de pass. Cambalhota rent richting de bal. Cambalhota probeert naar een medespeler te passen. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita draait met de bal, schiet en ... Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Esteves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fabuloso komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap. Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackenzie College - FUTEBOL CLUBE DORON 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 69%, FUTEBOL CLUBE DORON 31%.
Mackenzie College - FUTEBOL CLUBE DORON 0:1

48e minuut.
Norma met een sublieme pass. Durão rent richting de bal. Durão passt de bal met de wreef. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Seixas de bal onder controle te krijgen. Durão bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão geeft een lange en hoge pass. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma geeft een hoge lob. Cambalhota kopt de bal weg. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovaldo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão is nu in balbezit. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Fabuloso onderschept slim de pass. Durão is nu in balbezit. Durão geeft een lange en hoge pass. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Piava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Gallo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cascavel. Seixas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seixas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 55%, FUTEBOL CLUBE DORON 45%.
Mackenzie College - FUTEBOL CLUBE DORON 0:1