Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmeiras do nordeste Dilapdar
Normal Tactiek A
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Pacchi geeft een lange en hoge pass. Veríssimo rent richting de bal. Pamonha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veríssimo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veríssimo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ganês met de inworp. Daar is de Souza Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Souza Silva speelt de bal door. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gol passt de bal met de wreef. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ganês onderschept slim de pass. Ganês geeft een hoge lob. Quiquinato is nu in balbezit. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zambotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. Moura Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva passt de bal met de wreef. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. Zambotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Centro-Africano rent richting de bal. Júnior onderschept slim de pass. Júnior geeft de bal voor. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel. Moura Castro bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Souza Silva neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gol passt de bal zonder na te denken. Ganês met een sublieme pass. Prazeres is nu in balbezit. Amado rent richting de bal. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:1

40e minuut.
Veríssimo rent richting de bal. Ganês verovert de bal door een tackle van achteren. Ganês geeft een hoge lob. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:2

45e minuut.
Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior met een sublieme pass. Quiquinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. da Silva Rosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 79%, Dilapdar 21%.
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:2

49e minuut.
Júnior is nu in balbezit. Júnior geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganês de bal. Júnior is nu in balbezit. Júnior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ganês onderschept slim de pass. Ganês probeert naar een medespeler te passen. Júnior geeft een lange en hoge pass. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres is nu in balbezit. Amado is nu in balbezit. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lebre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prazeres. Prazeres krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zambotti geeft de bal voor. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange maakt een afschuwelijke overtreding. Stange krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stange met een sublieme pass. Júnior zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zambotti heeft problemen om de bal te vangen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Moura Castro trapt de bal weg. Ganês heeft problemen om de bal te vangen. Ganês geeft een lange en hoge pass. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabelo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Amado kopt de bal weg. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal zonder na te denken. de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:3

89e minuut.
de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva geeft de bal voor. Zambotti probeert de bal met de borst te controleren. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 84%, Dilapdar 16%.
Palmeiras do nordeste - Dilapdar 0:4