Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar Palmeiras do nordeste
A Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 15.6
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Lebre heeft problemen om de bal te vangen. Lebre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Lombo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prazeres geeft de bal voor. Moura Castro bokst de bal weg. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Palmeiras do nordeste 1:0

23e minuut.
da Silva Rosa rent richting de bal. de Souza Silva speelt de bal door. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Prazeres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
de Souza Silva rent richting de bal. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva is nu in balbezit. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres met een sublieme pass. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Moura Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Palmeiras do nordeste 2:0

35e minuut.
Veríssimo is nu in balbezit. da Lombo onderschept slim de pass. da Lombo passt de bal in één keer door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

37e minuut.
Quiquinato rent richting de bal. Quiquinato geeft een lange en hoge pass. da Silva Rosa heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Rosa geeft de bal voor. Amado maakt een snoekduik en kopt de bal. Moura Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 19%, Palmeiras do nordeste 81%.
Dilapdar - Palmeiras do nordeste 2:0

46e minuut.
Pacchi is nu in balbezit. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Centro-Africano is nu in balbezit. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
da Silva Rosa geeft een hoge lob. da Lombo kopt de bal weg. Klungelig pakt Júnior de bal. Prazeres rent richting de bal. Prazeres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pamonha geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Zambotti met een harde bal richting middenveld. Pamonha kopt de bal weg. da Lombo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Passa Frente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacchi kan de bal niet met de borst controleren. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
da Silva Rosa passt de bal met de wreef. de Souza Silva is nu in balbezit. Cure maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cure moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cure schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Pamonha rent richting de bal. Ganês geeft een hoge lob. Centro-Africano heeft problemen om de bal te vangen. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pardal is nu in balbezit. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Pamonha speelt de bal door. Klungelig pakt da Lombo de bal. da Lombo geeft de bal voor. Moura Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moura Castro speelt de bal door. Júnior geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 17%, Palmeiras do nordeste 83%.
Dilapdar - Palmeiras do nordeste 2:0