Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUTEBOL CLUBE DORON Vasco de Guarulhos
4-1-2-3 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 27
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen average


8e minuut.
Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pressato raakt geblesseerd tijdens het duel. Tombo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 0:1

10e minuut.
Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Tantan onderschept slim de pass. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Silva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 0:2

19e minuut.
Pagodeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo probeert naar een medespeler te passen. Piava rent richting de bal. Tantan verovert de bal door een tackle van achteren. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Coli Junior geeft de bal voor. Matias de Araújo is nu in balbezit. Tombo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tombo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Durão geeft een lange en hoge pass. Bossa da Gaita rent richting de bal. Klungelig pakt Bossa da Gaita de bal. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTEBOL CLUBE DORON 50%, Vasco de Guarulhos 50%.
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 1:2

49e minuut.
Pressato probeert naar een medespeler te passen. Tantan rent richting de bal. Durão verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato rent richting de bal. Pressato draait met de bal, schiet en ... Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ovaldo controleert de bal met de borst. Bola Fora is nu in balbezit. Bola Fora passt de bal zonder na te denken. Durão bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pagodeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pagodeiro met een sublieme pass. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTEBOL CLUBE DORON 40%, Vasco de Guarulhos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FUTEBOL CLUBE DORON - Vasco de Guarulhos 2:2