Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOO Dilapdar
Normal Tactiek A
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
16.9 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


12e minuut.
Sousa is nu in balbezit. da Lombo onderschept slim de pass. da Lombo geeft de bal voor. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cabelo geeft de bal voor. Tustão rent richting de bal. Tustão geeft een hoge lob. da Lombo rent richting de bal. da Lombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sousa rent richting de bal. da Lombo begaat een overtreding. Sousa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Appolinário zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Praxedes rent richting de bal. Praxedes haalt uit met een fantastische trap. Capelo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zidane geeft de bal voor. Inworp. da Lombo met een snelle inworp. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo onderschept slim de pass. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zidane heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Dilapdar 0:1

27e minuut.
Júnior rent richting de bal. Júnior geeft de bal voor. Tiberino heeft problemen om de bal te vangen. Amado rent richting de bal. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Ganês passt de bal in één keer door. Appolinário rent richting de bal. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
da Lombo rent richting de bal. da Lombo passt de bal zonder na te denken. Ganês geeft de bal voor. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Prazeres passt de bal in één keer door. Júnior rent richting de bal. Júnior passt de bal in één keer door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 78%, Dilapdar 22%.
APOO - Dilapdar 0:1

46e minuut.
Pamonha rent richting de bal. Pamonha passt de bal zonder na te denken. da Lombo probeert naar een medespeler te passen. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
da Silva Rosa geeft een hoge lob. Zidane kopt de bal weg. Daar is Caibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo passt de bal zonder na te denken. Júnior is nu in balbezit. Júnior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Dilapdar 0:2

56e minuut.
Caibi kopt de bal weg. Ganês rent richting de bal. Ganês met een sublieme pass. Cabelo rent richting de bal. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bala niet meer kan verder spelen. Faltoso komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Júnior is nu in balbezit. Júnior geeft een lange en hoge pass. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Dilapdar 0:3

75e minuut.
da Silva Rosa kopt de bal weg. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabelo. Cabelo krijgt een gele kaart. Appolinário moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Appolinário kan niet meer verder spelen. Branco komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Branco speelt de bal door. da Lombo rent richting de bal. da Lombo met een sublieme pass. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Branco is nu in balbezit. Ganês geeft een hoge lob. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Dilapdar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 75%, Dilapdar 25%.
APOO - Dilapdar 0:4