Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Bretão Calcio
Agrupamento Tactiek 541
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28 gemiddelde waardering 24.2
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


14e minuut.
Leczkowski geeft de bal voor. Travolta kopt de bal weg. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini is nu in balbezit. Filippini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos speelt de bal door. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Filippini rent richting de bal. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saade trapt de bal weg van het doel. Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Figueiredo maakt een afschuwelijke overtreding. Figueiredo krijgt een gele kaart. Pascu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pascu kan niet meer verder spelen. Garanhão komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Filippini probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski is nu in balbezit. Rossignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rossignoli schiet op doel. Saade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Bretão Calcio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 23%, Bretão Calcio 77%.
Buenoia FC - Bretão Calcio 1:0

56e minuut.
Cardoso Filho rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Santos speelt de bal door. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Bretão Calcio 2:0

66e minuut.
Figueiredo rent richting de bal. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski speelt de bal door. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Saade trapt de bal weg van het doel. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo geeft een lange en hoge pass. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Leczkowski is nu in balbezit. Rossignoli onderschept slim de pass. Rossignoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 34%, Bretão Calcio 66%.
Buenoia FC - Bretão Calcio 2:0