Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguera F.C. Associação Esportiva Xurupias
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Skrobot geeft een hoge lob. Capel heeft problemen om de bal te vangen. Argentino is nu in balbezit. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel schiet op doel. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Dombosco met de inworp. Argentino geeft de bal voor. Venga probeert de bal aan de voet te houden. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Venga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador onderschept slim de pass. Amador speelt de bal door. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Punho de Ferro schiet op doel. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaipú is nu in balbezit. Itaipú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguera F.C. - Associação Esportiva Xurupias 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguera F.C. 41%, Associação Esportiva Xurupias 59%.
Aguera F.C. - Associação Esportiva Xurupias 0:1

47e minuut.
Tovar rent richting de bal. Punho de Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Punho de Ferro probeert naar een medespeler te passen. Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Dombosco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentino verovert de bal door een tackle van achteren. Argentino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bueno geeft de bal voor. Inworp. Dombosco met een snelle inworp. Argentino rent richting de bal. Argentino geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguera F.C. - Associação Esportiva Xurupias 1:1

78e minuut.
Argentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentino passt de bal met de wreef. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skrobot is nu in balbezit. Itaipú is nu in balbezit. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguera F.C. 32%, Associação Esportiva Xurupias 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguera F.C. - Associação Esportiva Xurupias 1:1