Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associação Esportiva Xurupias ESPORTE BAD BOY CLUBE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Veríssimo rent richting de bal. Galvani maakt een afschuwelijke overtreding. Veríssimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Robben met een snel genomen vrije trap. Kléber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kléber haalt uit met een fantastische trap. Rousseff bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kléber bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kléber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todescato neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 0:1

29e minuut.
Kléber is nu in balbezit. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato onderschept slim de pass. Kléber rent richting de bal. Kléber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Leiteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lapertosa rent richting de bal. Itaipú onderschept slim de pass. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associação Esportiva Xurupias 61%, ESPORTE BAD BOY CLUBE 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:1

50e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal zonder na te denken. Jaaka is nu in balbezit. Kléber rent richting de bal. Kléber schiet op doel. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:2

58e minuut.
Leiteiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paladino met een snelle inworp. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kléber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaaka. Jaaka krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Grotto geeft de bal voor. Robben kopt de bal weg. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:3

83e minuut.
Alcino onderschept slim de pass. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Kléber is nu in balbezit. Kléber schiet op doel. Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:4

86e minuut.
Kléber schiet op doel. Grotto is nu in balbezit. Grotto geeft een hoge lob. Kléber rent richting de bal. Kléber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associação Esportiva Xurupias 53%, ESPORTE BAD BOY CLUBE 47%.
Associação Esportiva Xurupias - ESPORTE BAD BOY CLUBE 1:4