Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPORTE BAD BOY CLUBE Buenoia FC
Normal Tactiek Agrupamento
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lapertosa geeft de bal voor. Inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parodi geeft een hoge lob. Buenaventura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Lapertosa probeert de bal aan de voet te houden. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:1

22e minuut.
da Fonseca rent richting de bal. da Fonseca geeft een hoge lob. Sira kopt de bal weg. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sira geeft een hoge lob. Ramos krijgt zijn hoofd ertegen. Estevão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:2

42e minuut.
Buenaventura krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Zago met een harde bal richting middenveld. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fortunato passt de bal in één keer door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira passt de bal zonder na te denken. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buenaventura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPORTE BAD BOY CLUBE 76%, Buenoia FC 24%.
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:2

49e minuut.
Robben speelt de bal door. Caçapava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caçapava met een sublieme pass. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leiteiro met een sublieme pass. Negri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato onderschept slim de pass. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:3

65e minuut.
Caçapava verovert de bal door een tackle van achteren. Caçapava probeert naar een medespeler te passen. Fortunato met een sublieme pass. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:4

70e minuut.
de Partenon onderschept slim de pass. Grotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chará schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chará krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Parodi geeft een lange en hoge pass. Daar is Estevão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira passt de bal in één keer door. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parodi rent richting de bal. Todescato is nu in balbezit. Parodi onderschept slim de pass. Parodi geeft een lange en hoge pass. Buenaventura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Leiteiro passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Negri is nu in balbezit. Caçapava onderschept slim de pass. Caçapava geeft een lange en hoge pass. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPORTE BAD BOY CLUBE 87%, Buenoia FC 13%.
ESPORTE BAD BOY CLUBE - Buenoia FC 0:4