Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus FC Savanas F.C
Normal Tactiek Tingos Lozango
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 36.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bellini trapt de bal weg. Dutina kopt de bal weg. Leber probeert de bal aan de voet te houden. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bellini trapt de bal weg. Dutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina passt de bal in één keer door. Holaj is nu in balbezit. Holaj schiet op doel. Bellini bokst de bal weg. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Holaj onderschept slim de pass. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Dutina onderschept slim de pass. Dutina geeft een hoge lob. Leber springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellini bokst de bal weg.

27e minuut.
Dutina met een sublieme pass. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj speelt de bal door. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Savanas F.C 0:1

37e minuut.
Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Van de Capelle rent richting de bal. Van de Capelle geeft een hoge lob. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Savanas F.C 0:2

42e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle passt de bal met de wreef. Kruszczyński met een sublieme pass. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber draait met de bal, schiet en ... Bellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 77%, Savanas F.C 23%.
Columbus FC - Savanas F.C 0:2

48e minuut.
Holaj passt de bal met de wreef. Risadinha rent richting de bal. Leber onderschept slim de pass. Leber schiet op doel. Paal! Crespo probeert de bal aan de voet te houden. Dutina rent richting de bal. Pinedo maakt een afschuwelijke overtreding. Pinedo krijgt een gele kaart. Dutina raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruszczyński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Holaj de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... Bellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Savanas F.C 0:3

70e minuut.
Pavanati rent richting de bal. Leber geeft een hoge lob. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Van de Capelle kopt de bal weg. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Savanas F.C 0:4

84e minuut.
Van de Capelle met een sublieme pass. Dutina is nu in balbezit. Dutina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 71%, Savanas F.C 29%.
Columbus FC - Savanas F.C 0:4