Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 22:03
  • Competitiewedstrijd: Série D.42 [del]
  • Stadion: crv Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2950
Iraty SC Tubarão Futebol Clube
Normal Tactiek 4-2-3-1 TSA
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 30.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Amigão verovert de bal door een tackle van achteren. Amigão geeft de bal voor. Klungelig pakt da Costa de bal. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel. Mediano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rossignoli probeert naar een medespeler te passen. Méhes is nu in balbezit. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:0

12e minuut.
Malzoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branquelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amigão rent richting de bal. Amigão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Soja met een sublieme pass. Amigão is nu in balbezit. Amigão passt de bal in één keer door. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amigão met een sublieme pass. Codorna is nu in balbezit. Swoczyna onderschept slim de pass. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Mediano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:1

29e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Amigão rent richting de bal. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel. Mediano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swoczyna de bal. Swoczyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:2

32e minuut.
Malzoni rent richting de bal. Amigão verovert de bal door een tackle van achteren. Amigão passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Swoczyna de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Mediano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:3

45e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. Amigão rent richting de bal. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 66%, Tubarão Futebol Clube 34%.
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:4

57e minuut.
Pompeu met de inworp. Daar is Branquelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquelo geeft de bal voor. Amigão rent richting de bal. Amigão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Swoczyna onderschept slim de pass. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel. Mediano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:5

79e minuut.
Rossignoli passt de bal met de wreef. Alexandrino is nu in balbezit. Roda rent richting de bal. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino schiet op doel. Finot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 56%, Tubarão Futebol Clube 44%.
Iraty SC - Tubarão Futebol Clube 1:5