Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iraty SC Columbus FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Soja onderschept slim de pass. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati verovert de bal door een tackle van achteren. Pavanati geeft de bal voor. Matogrosso probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Malzoni rent richting de bal. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rossignoli probeert de bal aan de voet te houden. Regueiro is nu in balbezit. Rossignoli onderschept slim de pass. Daar is Rossignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossignoli draait met de bal, schiet en ... Bellini bokst de bal weg.

25e minuut.
Muito Bom rent richting de bal. Muito Bom geeft een hoge lob. Alexandrino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap. Bellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Columbus FC 1:0

29e minuut.
Pavanati met een sublieme pass. Codorna rent richting de bal. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino haalt uit met een fantastische trap. Mediano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iraty SC - Columbus FC 1:1

35e minuut.
Paraviso met een snelle inworp. Klungelig pakt Matogrosso de bal. Matogrosso geeft de bal voor. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Soja is nu in balbezit. Soja geeft een hoge lob. Pavanati probeert de bal aan de voet te houden. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Columbus FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 53%, Columbus FC 47%.
Iraty SC - Columbus FC 2:1

56e minuut.
Soja probeert naar een medespeler te passen. Rossignoli rent richting de bal. Rossignoli passt de bal zonder na te denken. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Columbus FC 3:1

64e minuut.
Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo geeft een hoge lob. Inworp. Dalmaz met de inworp. Rossignoli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Malzoni is nu in balbezit. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli onderschept slim de pass. Rossignoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Regueiro geeft een lange en hoge pass. da Costa probeert de bal met de borst te controleren. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino schiet op doel. Mediano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - Columbus FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 47%, Columbus FC 53%.
Iraty SC - Columbus FC 3:2