Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus FC Fim Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Regueiro passt de bal met de wreef. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gadelha passt de bal in één keer door. Mesquita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Risadinha de bal. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moraes neemt de hoekschop. Querendo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zico trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pedroni de bal. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Fim Club 1:0

42e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Gadelha met een sublieme pass. Querendo met een sublieme pass. Pisetta rent richting de bal. Pisetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gadelha onderschept slim de pass. Gadelha speelt de bal door. Figueiredo rent richting de bal. Pisetta onderschept slim de pass. Pisetta haalt uit met een fantastische trap. Bellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 53%, Fim Club 47%.
Columbus FC - Fim Club 1:0

84e minuut.
Pavanati geeft de bal voor. Inworp. Querendo met een snelle inworp. Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesquita geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 58%, Fim Club 42%.
Columbus FC - Fim Club 1:0