Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crusil IZABELLY DA SILVA MOREIRA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Alípio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batista. Alípio raakt geblesseerd tijdens het duel. Alencar met een snel genomen vrije trap. Carneiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Aguiar passt de bal zonder na te denken. Furacão met een sublieme pass. Klungelig pakt do Vôlei de bal. Carneiro rent richting de bal. Carneiro haalt uit met een fantastische trap. Monteiro Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Abrahim met een sublieme pass. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes schiet op doel. Zé Maria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 0:1

30e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar speelt de bal door. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zé Maria trapt de bal weg van het doel. Ocaso kopt de bal weg. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tailandês is nu in balbezit. Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahim geeft een lange en hoge pass. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 38%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 62%.
Crusil - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 0:1

58e minuut.
Alencar passt de bal in één keer door. Ocaso is nu in balbezit. Ocaso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaz Fernandes de bal. Vaz Fernandes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Super Lendário is nu in balbezit. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alípio onderschept slim de pass. Super Lendário onderschept slim de pass. Super Lendário schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Vaz Fernandes is nu in balbezit. Super Lendário rent richting de bal. Vaz Fernandes rent richting de bal. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário schiet op doel. Zé Maria bokst de bal weg.

75e minuut.
Tailandês speelt de bal door. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Vôlei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Vôlei krijgt een gele kaart. Carneiro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carneiro kan niet meer verder spelen. Sacramento komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Sartori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori passt de bal met de wreef. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bichara passt de bal zonder na te denken. Ocaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Sacramento is nu in balbezit. Sacramento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 42%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 58%.
Crusil - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 0:1