Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA Crusil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ocaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário onderschept slim de pass. Super Lendário passt de bal zonder na te denken. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ocaso speelt de bal door. Parizotto rent richting de bal. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailandês onderschept slim de pass. Tailandês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Crusil 0:1

11e minuut.
Super Lendário probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaz Fernandes de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Furacão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pezinho met een sublieme pass. Paraiso heeft problemen om de bal te vangen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Abrahim is nu in balbezit. Parizotto onderschept slim de pass. Tailandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailandês haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bichara onderschept slim de pass. Bichara geeft een lange en hoge pass. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ... Zé Maria probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Super Lendário rent richting de bal. Tailandês onderschept slim de pass. Tailandês geeft de bal voor. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Crusil 0:2

37e minuut.
Super Lendário onderschept slim de pass. Vilela is nu in balbezit. Super Lendário onderschept slim de pass. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 56%, Crusil 44%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Crusil 0:2

67e minuut.
Alípio passt de bal in één keer door. Super Lendário bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela rent richting de bal. Super Lendário onderschept slim de pass. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria bokst de bal weg.

80e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alencar. Aguiar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguiar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ocaso kopt de bal weg. Alípio is nu in balbezit. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 37%, Crusil 63%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Crusil 0:2