Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus FC Tubarão Futebol Clube
Normal Tactiek 4-2-3-1 TSA
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Pavanati heeft problemen om de bal te vangen. Branquelo onderschept slim de pass. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:1

6e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Zagalo passt de bal zonder na te denken. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Finot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Zagalo met een sublieme pass. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Risadinha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:2

31e minuut.
Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider geeft een hoge lob. Swoczyna krijgt zijn hoofd ertegen. Bellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:3

32e minuut.
da Cunha speelt de bal door. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Bellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueiredo. Swoczyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Amigão komt bij de bal en schiet. Bellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:4

44e minuut.
Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro is nu in balbezit. Amigão met een sublieme pass. Klungelig pakt Swoczyna de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 63%, Tubarão Futebol Clube 37%.
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:4

48e minuut.
Amigão met een sublieme pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal in één keer door. Amigão is nu in balbezit. Amigão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Figueiredo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagalo geeft een lange en hoge pass. Swoczyna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pinedo heeft problemen om de bal te vangen. Schneider rent richting de bal. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Amigão rent richting de bal. Amigão geeft een lange en hoge pass. Bellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pompeu passt de bal met de wreef. Amigão rent richting de bal. Amigão passt de bal met de wreef. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha probeert naar een medespeler te passen. Beştea rent richting de bal. Francelino onderschept slim de pass. Francelino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matogrosso rent richting de bal. Godinho geeft een lange en hoge pass. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna schiet op doel. Bellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Branquelo geeft de bal voor. Klungelig pakt Risadinha de bal. Amigão is nu in balbezit. Amigão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:5

73e minuut.
Godinho passt de bal in één keer door. Amigão heeft problemen om de bal te vangen. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Godinho kopt de bal weg. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão is nu in balbezit. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Risadinha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 69%, Tubarão Futebol Clube 31%.
Columbus FC - Tubarão Futebol Clube 0:6